Vacature penningmeester

 

De Remonstranten in Hengelo zoeken een penningmeester

Ben jij goed met cijfers en heb jij een paar uurtjes per week over? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je kan vanuit huis werken.

Wij zijn een geloofsgemeenschap – de Remonstrantse Gemeente Twente – van 140 mensen die zich verbonden voelen door een geest van openheid, vrijheid en verdraagzaamheid. Er is in onze gemeente ruimte voor ieder die op zoek wil gaan naar een actuele manier van geloven die bij hem of haar past. Wij vormen een op elkaar betrokken gemeenschap, met ruimte voor een spirituele zoektocht vanuit ieders eigenheid en met respect voor elkaar.

De penningmeester beheert de financiën van onze gemeente.  Een belangrijke taak is het jaarlijks opstellen van een begroting en exploitatierekening. Aan de hand hiervan worden de inkomsten en uitgaven bewaakt. Daarnaast zorgt de penningmeester voor de betalingen (declaraties etc.) en de inning van gelden. Hij of zij woont in de wijde omgeving van Hengelo en gaat bij voorkeur deel uitmaken van het dagelijks bestuur. Zie ook de website https://www.servicepuntvrijwilligerswerkhengelo.nl/nc/vacaturebank/details/penningmeester-18/

Maak een afspraak voor een oriënterend gesprek. Contactpersoon: Cor Langen, klik op Cor Langen