9 juni 2016

Wie wordt onze nieuwe Algemeen secretaris?

Geschreven door Redactie
Remonstranten Foto: GotCredit Wie wordt onze nieuwe Algemeen secretaris?

Vanwege het vertrek van de huidige functionaris per 1 september 2016 zijn wij op zoek naar een:

 

Algemeen secretaris (m/v)

0,6 – 0,8 fte

 

Functie

Onder eindverantwoordelijkheid van de Commissie tot de Zaken onderhoudt de Algemeen secretaris het contact met gemeenten en predikanten. Hij/zij vertegenwoordigt de Remonstranten in externe contacten en bepaalt mede het gezicht naar buiten. Hij/zij is ambtelijk  secretaris van de bestuurlijke- en overlegorganen en draagt bij aan de ontwikkeling van het Remonstrants gedachtegoed en de zichtbaarheid daarvan. Daarnaast entameert de Algemeen secretaris activiteiten en publicaties van de Remonstranten mede in het kader van het beleid rond werving en groei.

Hij/zij geeft leiding aan het Landelijk Bureau dat momenteel zes medewerkers telt en is functioneel verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering.

Profiel

De kandidaat heeft een afgeronde universitaire opleiding theologie en is lid van de Remonstranten. Hij/zij beschikt over een netwerk binnen het kerkelijk landschap in Nederland.

Wij zoeken een kandidaat met affiniteit met oude en nieuwe media die gewend is te werken in een veeleisende omgeving. Hij/zij beschikt over organisatorische en bestuurlijke ervaring en heeft kennis van financieel beleid en beheer en is een verbindende persoonlijkheid met visie en daadkracht.

Arbeidsvoorwaarden

Standplaats: Utrecht

Honorering en overige arbeidsvoorwaarden volgens de Arbeidsvoorwaardenregeling Kerkelijke medewerkers van de Protestantse Kerk in Nederland. Inschaling bij indiensttreding in schaal 12, uitloop naar schaal 13 is mogelijk.

Sollicitatie en informatie

Uw sollicitatie, voorzien van een cv, kunt u voor 16 juli 2016 richten aan Mariëlle van Royen, P&O adviseur Remonstranten, personeel@remonstranten.org of p/a Nieuwegracht 27A, 3512 LC Utrecht. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen de afdeling P&O: 030 303 6622.

Over Redactie

Redactie

De redactie van Remonstranten.nl bestaat uit Annemarie Gerretsen, Liesbeth Orthel en Michel Peters. Zij opereren vanuit het Landelijk Bureau in Utrecht en komen wekelijks bij elkaar om voor jou de meest actuele, inspirerende, verdiepende en/of remonstrantse blogs te publiceren. Voor tips kun je het contactformulier gebruiken.

Gerelateerd